Hej og velkommen til!
Så har jeg, sikkert som én af de sidste, også fået oprettet en blog, hvor jeg vil

lægge billeder af de ting, som jeg hen af vejen laver.
Kig med og send mig en mail, hvis du har noget på hjertet.

mandag den 7. oktober 2013

Krydsord til svigerfar

Min svigerfar elsker kryds og tværs. Jeg har længe tænkt på om man kunne finde en kryds og tværs på nettet med en fødselsdagshilsen i.....de kunne jeg så ikke, så tænkte jeg, om man kunne lave en selv.....det kunne jeg!!!! :)
Det startede som et krydsord med en lykønskning, men kom også til at indeholde hans navn og 'nye' alder.....og det endte med en kort, der ligner et kryds og tværs hæfte (dog kun med en kryds og tværs på forsiden)
 
 
Kodeordene er i de grå felter og jeg ville gerne kun have fundet ord, som kunne relateres til ham, meeeeen det var altså for svært.

 
Inden i har jeg limet en stak almindelig kopipapir sammen, så man får fornemmelsen af et hæfte. Har også sat et par hæfteklammer i ryggen...bare for syns skyld.
Siden inden i er en kopi af forsiden uden krydsord....tænkte at hilsnen kunne stå her.
Er spændt på, hvad han siger til det :)
2 kommentarer:

  1. Han kan da ikke andet end, at blive glad - super god ide!

    SvarSlet
  2. Søde Diana, din kreativitet kender altså ingen grænser. Hold da op hvor er det bare et skønt kort. Han kan da umulig andet end være blevet super glad. Man taler tit om personlige gaver købt med omtanke for modtageren, men når man får et kort lavet med samme omhu og tanke, kan man da kun føle sig meget værdsat. Du er sgu bare god ;-)

    SvarSlet