Julekalender af tændstiksæsker

Jeg så denne julekalender lavet af tændstiksæsker for at par år siden og i år lykkedes det så endelig at få lavet én selv. Jeg har så lige testet om den bliver fyldt, hvis man stiller den hos sine forældre et par dage.....DET VIRKER :o)....hver dag får jeg lidt julelækkerier...og så fuldte der også et par gaver med, som ikke kunne være i tændstiksæskerne....spændt på, hvad det kan være :o)


Papiret er 'so last year', men jeg syntes bare, at det er så fantastisk og jeg er rigtig glad for endelig at få det brugt :o)


...og så lige et close-up af mine hjemmelavede blomster blandet med de købte...
En kollega så kalenderen og hendes første kommentar var: 'Skufferne passer lige til hundegodbider', så hendes hund skulle da selvfølgelig have en kalender :o)
Den kom til at se sådan ud:


Brandhanen er skåret med min Silhuette og hegnet er et die fra Sizzix - Tim Holtz


Til ordet vov-vov er der brugt et minialfabet fra QK


Jeg har brugt små sikkerhedsnåle som 'knopper' på nogle af skufferne

Kommentarer

 1. WAUW - giver di et kursus ;o)))

  SvarSlet
 2. Hørt hørt Rikke, hvornår skal vi på kursus Diana. Wow hvor er den bare sød. Vil helt sikkert gemme den i idéskuffen over gode ideer der skal laves INDEN december næste år. Super papirvalg. Kunne ikke passe bedre.
  Hvad så, skal vi snart finde en dato for lidt hyggescrap. Nu er vi jo efterhånden nogle stykker og jeg kan med garanti stadig godt få lov til at låne et lokale på skolen en weekend. I siger bare til ;o)

  SvarSlet
 3. I hvor er de fine, sådan en må jeg også lave til næste år :)

  SvarSlet

Send en kommentar