Scrap-a-mania

To dage, fire kort og en hulens masse shopping...tror måske, jeg har sat en ny personlig rekord :o)

Det blev virkelig til 4 meget forskellige kort i forårets SAM....jeg blev så inspireret af scraptøserne og de mange indkøb, jeg fik gjort....her er resultaterne

Min yngste nevø blev seks og det blev så til en legomand 
OSH havde en udfordring, hvor man skulle lave et kort med ugler...det blev til en sprælleugle 
Fandt et film-kit bestående af stempler og dies!!! Havde kigget på det før, men denne gang blev det købt og jeg er vild med det. 
....og så er der de skønne mini eller peg stempler, som jeg har kombineret med et stempel af en saks og et Unity tekst stempel.


Kommentarer

 1. Så flottekort, jeg tager især hatten af for din ugle, fordi jeg ved du selv har designet den helt fra bunden af - sådan en sprælleugle er ikke at kimse af ;o)

  Det sidste kort er jeg rigtig glad for at se, for jeg knokler virkelig med at sværte kanterne så de bliver pæne...

  SvarSlet
 2. Ja det blev jo til nogle kort i weekenden og det ene mere lækkert end det andet. Er rigtig glad for at jeg fulgte dit eksempel og købte Dia-Namics filmsættet for ih det kan der altså komme mange flotte og sjove ting ud af. Var liiiiiige ved at købe saksen, for jeg synes dit kort med den og ministemplerne var så flot og enkelt, men da jeg jo lige havde liftet din ide med filmkortet, så tænkte jeg, at det måtte være copy-cat nok for den weekend. Men flot det er det altså. Kan være det ryger i kurven næste gang ;o)

  SvarSlet
 3. SUPER flotte kort - og hvor vildt med en kort-rekord, og du også lige nåede en fødselsdag.
  Jeg er SÅ vild med dit "film" kort, men det tror jeg måske du allerede ved :-)

  SvarSlet

Send en kommentar